Chat with us, powered by LiveChat

Design av smycken

Ett par läckra ädelstenar skall det skapas ett smycke av. Kunden önskar få tillverkat ett par örhängen med 1 par fina Imperial Topas. Vi sonderar först med kunden vad för smycke de önskar och sedan så sätter vi igång med att skissa fram förslag. Här så designade jag upp tillsammans med min dotter ett par läckra hängande örhängen med de 2 imperial topaserna och 2 st större diamanter samt små fadeninfattade briljanter.

design av örhängen

 

Att designa ett smycke tillsammans med kunden är en spännande process. Innan vi träffas så brukar jag på telefon eller mail stämma av lite vad kunden är ute efter för smycke och vad det får kosta. Efter att kunden bestämt sig för vilket av designförslagen som de vill beställa så brukar vi behöva 4 – 6 veckor för att tillverka hennes unika smycke.

Att sen kontakta kunden när arbetet med smycket är klart och leverera – få se kundens förväntansfulla blick och glädje är obetalbart – vilken lycka att få arbeta som Guldsmed med formgivning! Efter mer än 40 år i yrket så känner jag fortfarande att varje dag är en glädjens dag med skapande och nya utmaningar.

design av örhängen

 

Innan ett besök bokas in så fundera över om smycket skall användas dagligen, vad får det kosta, vilken stil på smycken tycker hon om. I bilden så har dessa örhängen en färgsten i mitten som de vita briljantslipade diamanterna skapar en snygg kontrast emot. Att skapa ett unikt smycke med en färgsten är något vi gärna hjälper er med.

Boka ett möte redan idag och ni har ett smycke för generationer att glädjas över. Maila anders@fors.org eller ring, 070-7762600

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *