Chat with us, powered by LiveChat

Designa diamantring

 

Designa diamantring

En kund bokar ett möte och vill ha en diamantring designat åt sig. Att designa diamantring med en färgsten som denna är riktigt kul. Den härligt rosa Morganiten som vi skissade upp väger nästan 5 ct och diamanterna i skenan bildar en härlig kontrast.

Bilden nedan är ett renderat skissförslag i cad på diamantringen vi designade. Vid bokat möte så skissar vi upp och designar flera förslag på diamantringar. Obs – denna ring tillverkas endast i ett exemplar och är mao ett unikat. Även stenen är unik då det aldrig går att hitta en Morganit med helt identisk färg. Det känns alltid kul att kunna leverera en unik diamantring och där kunden har varit med under designmötet och kommit med synpunkter.

designförslag diamantring med morganit

Designad diamantring klar

Med min Iphone tog jag ett foto i ungefär samma vy som cadskissen ovan. Att designförslaget blir precis som den färdiga ringen är en trygghet för både kund och oss.

 

designa diamantring

 

Boka tid för designa diamantring

Varmt välkommen att boka ett möte för att få dina drömmars diamantring designad och tillverkad av oss. Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan 9.00 – 21.00. Ett möte där vi designar en unik diamantring tar normalt ca 2 timmar.

Läs mer om hur ett möte går till på följande sida, bokning av designmöte

mvh

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *