Chat with us, powered by LiveChat

Designa egen vigselring

Designa egen vigselring

Designa egen vigselring är en extra lyxig känsla att bekräfta sin kärlek. Varje människa är unik och att få skapa en unik vigselring utifrån dina önskemål är alltid vår främsta målsättning. När det gäller vigselringar till män så förknippar många dessa med en slät vigselring, men det behöver inte alls vara så. Vi designar alla former av specialdesignade vigselringar för män och kvinnor.

Skissa fram förslag

Det enda vi visste när denna kund ville designa en unik ring var att den skulle vara 2 färgad och inte för bred. Han ville inte heller att ringen skulle vara rak utan formgivningen skulle vara mer mjuk. Vi skissade upp ett antal förslag, men den design som han föll för var denna vigselring med böljande former. Bilden nedan visar cad-skissen innan den renderats.

design av vigselring

Efter att vi ritat upp förslagen i cad till kunden där designen tydligt framgår så tar vi och renderar skissen till en fotorealistisk bild av vigselringen. Vi skissar normalt upp 2 – 5 olika designförslag på vigselringar och dessa sparas sedan i en mapp och vi printar ut bilderna till kunden så han/hon får smälta de olika designskisserna. Vi rekommenderar alltid kunden att åtminstone sova på saken.

vigselring-designBilden nedan visar vigselringen efter att de olika delarna lötts ihop. Den böljande formen är tydlig, men ännu kvarstår en hel del finisheringsarbete innan vigselringen är klar.

designa ring

Nu ser vi ringens mjuka böljande design framträda tydligt och ringen är grov finisherad.

design av egen ring

Ytterligare en bild i färg där ringens yta ytterligare bearbetats och det vita guldet och det röda guldet framträder alltmer tydligt.

vigselring design

En ytterligare tanke när ringen designades var att förstärka intrycket av skillnaden mellan det vita och det röda guldet. Ringens vitguld är högglanspolerat och det röda guldet är sidenmatt.

Ringen är klar för leverans och kunden kan glädja sig åt en unik ring som specialdesignats till honom.

vigselring egen design

Bilden nedan visar ett exempel på en vitguldring som vi designade till en kvinna som önskade få en ring designad med en rosa mittsten.

Att skissa upp unika förslag som sedan fotorenderas är en trygghet för både oss och kunden!

Välkommen att boka ett besök för att få din egna unika guldring designad.

designad vigselring vitguld

Se fler exempel på vigselringar vi designat

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *