Chat with us, powered by LiveChat

Diamant lossnat

Diamant lossnat

En kund har en äldre sliten 3 stensring i guld där en diamant har lossnat. Tittar man närmare på ringen så visar det sig att klorna som håller de 2 andra stenarna är slitna. Guldringar slits och denna ring är ca 25 år gammal och självfallet så har åren satt sina spår.

diamant lossnat

Ny diamant guldring

De åtgärder jag gjort nu är att jag förstärkt samtliga klor och fattat in en ny mittsten. Ringen har finisherats så att repor försvunnit. Efter detta så slipas och högglanspoleras ringen. Därefter tvättas ringen med ultraljudstvätt.

ny diamant i guldring

Välkommen att boka ett besök för att få er ring lagad om ni tappat diamant eller behöver se över era smycken. Det kan vara klokt att med jämna mellanrum se över eventuellt slitage på era diamantringar. Samtidigt så kan vi polera och rengöra dem så att de kommer till sin fulla rätt.

Vi har egen verkstad så normalt ordnar vi reparationer och översyn av smycken inom 1 vecka. Vår guldsmedsverkstad är välutrustad med lasersvets, mikroskop och all annan tänkbar utrustning för att klara av de mest komplicerade reparationer. Vi har också en handgravör i vår ateljé som kan åtgärda gravyrer som slitits och behöver snyggas till.

 

Varmt välkommen att boka en tid.

Guldsmed Anders Fors

etabl. 1977

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *