Chat with us, powered by LiveChat

Exklusiv alliansring

Exklusiv alliansring

Det första vi gör när vi tar fram ett förslag på en exklusiv alliansring är att stämma av vilken stil kunden tycker om och sen vad det får kosta. Därefter börjar vi skissa fram förslag på något exklusivt och unikt. I detta fall så har vi skissat upp en idé på en helalliansring som går att variera på en mängd olika sätt.

skiss exklusiv alliansring

Exklusiv helalliansring

Bilden nedan visar en renderad skiss av ett förslag på hur en exklusiv helalliansring i 18 k rött guld kan se ut. 2 st böljande ringar som möter varandra och med fadeninfattade briljantslipade diamanter.

exklusiv helalliansring

Exklusiv alliansring roséguld

Samma ring som ovan, men i en annan vy och i roséguld. Roséguld i 18 k kan vi erbjuda i alla våra smycken och roséguld är populärt och förknippas med exklusivitet.

exklusiv alliansring roseguld

Exklusiv alliansring diamanter

Diamanter förknippar vi med något exklusivt och nedan så ser vi ytterligare en utveckling av exklusiv alliansring med diamanter och där en större briljantslipad diamant kröner ringen.

exklusiv alliansring diamanter

Exklusiv alliansring i platina

Ytterligare ett förslag på hur denna exklusiva alliansring kan se ut i t.ex platina och med diamanter och rubiner. Att kunna visualisera åt kunden olika idéer och prova olika val av ädelstenar är givande. Att rita upp förslag på olika design av smycken i cad ger en fantastisk möjlighet både för mig som guldsmed och för kunden som är ute efter något unikt och exklusivt.

exklusiv alliansring

Alliansring exklusiv med diamanter och tzavoriter

Vi får med jämna mellanrum frågor från kunder som vill ha alliansringar med smaragder. Vi brukar avråda från smaragder då de är väldigt ömtåliga och oftast oljebehandlade för att dölja de naturliga sprickor som finns i nästan alla smaragder. Ett alternativ på ädelsten kan då vara tzavoriten eller grön bestrålad diamant. En mycket vacker färg på grön diamant är då den som kallas för forrest green.

Alliansringen nedan är i 18 k rött guld och fylld med diamanter och valfri grön ädelsten. En exklusiv kontrast ger de gröna ädelstenarna mot de vita gnistrande diamanterna.

alliansring exklusiv tzavoriter

 

Ytterligare en variant av exklusiva alliansringar

Här har jag skissat upp med rosa mittsten. Idag så talar många om rosa diamanter, men dessa kostar enorma belopp och ett alternativ till detta kan vara morganit eller turmalin.

helalliansringar exklusiva

Exklusiv alliansring med blå safirer

Blå safirer och vita briljantslipade diamanter ger också en fin kontrast. Här ser vi en ytterligare version av denna exklusiva helalliansring.

exklusiv alliansring safirer

 

 

Önskar ni få en exklusivt designad alliansring eller annat smycke så är ni varmt välkomna att boka ett designmöte. Under ett möte så  skissar vi normalt upp 2 – 5 olika förslag på alliansringar utifrån era önskemål och budget.

Se här mer alliansringar

Mvh

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *