Förlovningsringar män

Förlovningsringar män

När det gäller förlovningsringar för män så behöver självfallet inte dessa vara släta. En förlovningsring till en man kan självfallet vara lyxig och unik. Det kan vara en tvåfärgad ring i rött och vitt guld med svarta diamanter, som bilden nedan visar. Vår specialité är att designa och ta fram fotorealistiska skisser på smycken som vi sedan tillverkar i vår ateljé.

 

förlovningsring män

Skissförslag på ytstruktur förlovningsringar

Vår handgravör Arthur kan ge ytan på din förlovningsring en helt unik formgivning. Bilden nedan visar några skissförslag Arthur tagit fram på handgravyr på förlovningsringar till män.

skissförslag på förlovningsringar till män

Handgraverade förlovningsringar för män

Här nedan ser ni några exempel på handgraverade ringar. Arthur tar fram förslag utifrån era önskemål. Det kan t.ex. vara något ytstruktur, symbol eller annat som gör just er förlovningsring helt unik. När vi tillverkar en förlovningsringar till män som vi sedan graverar så börjar vi alltid med att tillverka en handsmidd ring. Därefter graverar, fräser vår handgravör fram mönster på herringen.

Skall också kvinnan ha en passande förlovningsring så tar vi givetvis fram förslag som ger ringarna ett gemensamt formspråk.

graverade herringar

Närbild förlovningsring

Bilden nedan visar en närbild av en handsmidd handgraverad herring i vitguld. Nedsänkningarna i förlovningsringen har Arthur fräst och skurit med gravyrstickel. Variationer på hur en herring kan utformas är oändlig, bara fantasin kan sätta gränserna.

förlovningsringar män

Vi tar emot bokade besök alla dagar – obs tidsbokning ett krav. Maila anders@fors.org eller ring 070-7762600

Varmt välkomna

Anders Fors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *