Haloringar

Haloringar

Vi har i 15 års tid använt oss av cad för att visualisera smycken som vi sedan tillverkar. Vid bokat besök så skissar vi fram förslag och haloringar kan se ut på en mängd olika sätt. Det jag hade som utgångspunkt när jag designade denna vigselring var en haloring som gick uppdatera. Först med mittendelen som förlovningsring och sedan möjlighet att bygga vidare ringen till en haloring i samband med vigsel. På filmen nedan så ser ni lite kort hur det går till när jag designade denna haloring.

Bilden nedan visar mittendelen som är tänkt som förlovningsring. Bilden visar den i 18 k rött guld med en grön centersten, men det går givetvis få med diamant eller annan färgsten.

 

 

Här är ytterligare en variant där förlovningsringen har kompletterats med fadeninfattade briljantslipade diamanter i skenan.

 

5 stensring - haloring uppdateringsbar

Nu uppdaterad till haloring

Här har ringen uppdaterats med ytterligare 8 st briljantslipade diamanter och nu är ringen en Haloring.
Haloringen går uppdatera i olika steg

Haloring uppdaterad ytterligare med fadeninfattade briljanter i skenan

 

Haloring med briljantslipade diamanter

Maximal uppdatering av haloringen

I denna variant så är de 2 sidoringarnas skenor också kompletterade med fadeninfattade briljantslipade diamanter. De 2 sidoringarna (vigselringarna) går att få som lösa ringar eller lasersvetsade ihop till en enhet. Samtliga stenar på cad-skisserna visar briljantslipade diamanter. Det går dock välja en färgsten som mittsten istället. Att bryta de vita diamanterna med en färg kan vara effektfullt. Ett stort urval av färgstenar finner ni på följande sida: ädelstenar.

 

haloring i rött guld med sidostenar

Söker ni en unikt personligt utformat haloring, välkommen att boka ett besök.

mvh

Anders Fors

Guldsmed

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *