Chat with us, powered by LiveChat

Rolex lagas

Rolex lagas

Rolex i guld med diamanter kommer en kund in med och önskar få renoverad. Hans Rolexklocka hade fula hackmärken på kransen runt urtavlan där diamanter sitter infattade. Jag började med att betrakta skadorna i mitt mikroskop. Efter att analyserat skadorna så tar jag och provar att lasersvetsa en av de 2 större hackmärkena. På bilden nedan så har jag markerat ett A på hur hackmärket såg ut och B visar samma typ av hackmärke som jag lasersvetsat. Efter att jag sett i mikroskopet att lasersvetsningen gick bra så återvände jag till min lasersvets och gick över resten av Rolex klockans skador. Överflödigt guld som jag med lasern fyllt i med skär jag sedan bort med stickel för att få jobbet riktigt snyggt.

rolex med diamanter hackmärken

Hackmärken i boetten

Rolexklockan hade även hackmärken i boetten och dessa skall man absolut inte försöka fila eller smärgla bort för då får man speglingar som blir förvrängda. Även här väljer jag att lasersvetsa och fylla upp hackmärket med guld. Resultatet ser ni nedan, en högblank och perfekt yta utan konstigt förvrängda speglingar.

rolex boett lagas

Högglanspolering klar

Efter högglanspolering och ultraljudstvätt är Rolexklockan färdig. Ett mycket bra resultat och en kund som slipper reta sig på fula märken på sin guldrolex.

rob.engström rolexklocka

Rolexklockan sedd från ovan efter renovering.

guld rolex med diamanter lagas

 

Önskar ni få er Rolex lagad eller renoverad – maila anders@fors.org eller ring 070-7762600 för tidsbokning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *