Besök i vår guldsmedsateljé

Under ett besök i vår ateljé så får ni chansen att se var era smycken kommer att tillverkas, vår guldsmedja ligger i direkt anslutning till ateljén. 

Här möts du av en helt ny värld som Anders eller Jenny guidar Er in i.

Vid ett besök i någon av våra ateljéer så tittar vi först igenom vår kollektion (bestående av atrapper i silver*) för att se lite vilken stil Ni gillar. Gemensamt tittar vi också på de olika materialen och form, bredd, eventuell storlek på stenar och typ av infattning av dessa. Vi ger Er råd utifrån era önskemål men tar även hänsyn till typ av hand och Er livsstil. Vår gedigna kunskap som guldsmeder gör att vi kan vägleda Er till valet av era ringar och andra smycken.

Vi behöver också veta ungefär vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar rita i CAD.

Utifrån det vi kommit fram till så börjar jag rita upp smycken i CAD, normalt rita 2-5 olika förslag upp. Förslagen tillsammans med prisuppgifter skrivs sedan ut så att ni kan ta med dem hem och fundera i lugn och ro.

En offert som framtagits är gällande under 30 dagar om inget annat anges.

Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan 9.00-20.00 enligt överenskommelse.

Ett besök tar normalt 1 1/2-2 timmar och detta debiterar vi 2.000 kronor för, en kostnad som sedan räknas av vid eventuellt köp. Önskar Ni fler modeller än de normalt 2 – 5 som skissas upp vid besöket kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2 – 5 skisser räcka. Vi räknar dock av max 2.000,- vid köp.

Har ni gamla smycken som behöver repareras utgår inget skissarvode. Ni får gärna smsa bilder på smycket ni önskar reparerat till 070-7762600 alternativt maila dessa till anders@fors.org

* att vi genomgående har våra kollektioner i silver av säkerhetsskäl. Leveranstiden på våra handgjorda smycken är normalt 4 – 6 veckor.


Ni kan boka ett besök genom vårt formulär nedan eller kontakta Anders eller Jenny via telefon alternativt mail.

Tidsbokningsformulär

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Kontakta oss för tidsbokning

guldsmed

ANDERS FORS
GULDSMED | SMYCKESDESIGNER

Mail: anders@fors.org

Tel: 070-7762600

guldsmed

JENNY FORS GENTELE
GULDSMED | SMYCKESDESIGNER

Mail: jenny@fors.org

Tel: 073-5261631