Gravyr

Handgravyr

Förr graverades alltid ringarna av en handgravör, men idag är det tyvärr mycket ovanligt. Därför erbjuder vi ett lägre pris om ni låter handgravera era ringar. I vår ateljé så sitter handgravören Arthur Kolehmainen innehavare av företaget Formgravyr, se formgravyr.sehandgraverade ringar

Maskingravyr ingår i priset, men om ni önskar få något ”extra” rekommenderar vi Er att låta handgravera era ringar. Gravören arbetar med sin stickel och varje gravyr blir unik! Vid önskemål om handgravyr tillkommer kostnad för detta. Prisuppgift om handgravyr lämnas av handgravören.

Hon har för övrigt en mycket bra hemsida: www.ostberg.se där ni kan se stilprover etc. Handgravör är ett konstnärligt yrke och därför vill jag att ni själva tar kontakt med Kerstin ang. era önskemål. Det känns fel att jag skall försöka förklara vad ni vill ha i era ringar. Den kontakten skall vara direkt mellan er som ska bära ringarna och Kerstin som utför gravyren.

För att stimulera er att välja handgravyr drar jag av 200,- / paret ringar som handgraveras istället för maskingravyr hos mig.

 

några exempel på typsnitt för gravyr

Ovan några exempel på typsnitt för gravyr.