Hang On

Inom t.ex. sjukvården får man inte bära ringarna på sig, samma sak gäller inom restaurangkök. Att smidigt och snyggt kunna bära sin ring kring en kedja runt halsen är ett alternativ, men det som jag tidigare saknat är en bra lösning på att hänga av och på ringen. Jag har konstruerat en öppning (låsbart) på hängets baksida, så att du lätt kan hänga av och på din ring.

När du inte har ringen påhängd så har du ett vackert smycke. Vi tillverkar detta hängsmycke som vi kallar ”Hang Up” i flera utföranden passande ringar i bredder från 2 mm upp till max 5,5 mm. Bilderna visar hänget med rosa hjärtslipad turmalin och briljantslipade diamanter. Är den någon speciell ädelsten eller färg som du vill ha på din Hang On, se ädelstenar.

På 3 bilder visas hänget med en ring som har fadeninfattade briljantslipade diamanter på sidan, vilket ger en fin effekt.

En bild visar den med hjärtslipad diamant och diamanter ovanför. Vi kan även ta fram olika förslag på utformning av detta hängsmycke. Vi tillverkar det i rött guld, roséguld, vitguld och platina.

Pris från 8.000,- i 18 k rött guld (utan ädelsten).

Är Ni intresserad av detta smycke men har frågor kring pris eller något annat?

Skicka en förfrågan för mer info samt prisuppgifter!

Förfrågan

Kategorier: ,