Vigselringar guld stockholm

Vigselringar guld Stockholm

Söker ni vigselringar guld Stockholm och letar efter en guldsmed och formgivare? Då kan vi hjälpa er med att designa vigselringar i guld. För oss Guldsmeder så är guld 18 k, lägre halter än så vill vi inte arbeta med.

18 k guld innehåller 75% rent guld och i rött guld så består de övriga 25% av 2/3 delar koppar och 1/3 del silver. Det ger den unika Svenska 18 k guldet som internationellt kallas för ”Swedish rosé”.

Bilden nedan visar en vigselring i guld med briljantslipade diamanter och en grön Kromturmalin som centersten.

vigselring guld stockholm

Vigselring guld

Förr så förknippade man alltid vigselring guld med det traditionella Svenska röda guldet och då i 18 k. Ibland så förekom det 20 k och 23 k och dessa 2 högre guldhalter kan vi även idag erbjuda våra kunder att få sina guld vigselringar i.

23k guld är dock så mjukt så det lämpar sig då endast till släta vigselringar eller att göra inläggningar med.

vigselring i guld

Vigselring i guld

Bilden nedan visar en vigselring i guld med 2 st briljantslipade diamanter samt en rubin i mitten. Priserna på rubiner har formligen exploderat och önskas andra röda ädelstenar så finns det röd spinell och ytterligare andra alternativ som vi kan ta fram åt er i samband med ett designmöte.

Vid ett designmöte så skissar vi upp förslag på era vigselringar i guld. Bilden nedan är en av många skissförslag vi tagit fram med hjälp av våra kraftfulla cad-program.

vigselringar guld

Vigselring halo guld

Denna ring är tillverkad i 18 k rött guld och den går att bygga vidare med sidoringar, se exempel . Vi tar endast bokade besök och ett sådant tar ca 2 timmar. Då skissar vi upp flera olika förslag utifrån era önskemål och vad vi stämt av när vi tittat på vår kollektion (atrappringar pga rånrisken).

Vi går också igenom olika alternativ på ädelstenar och infattningar. Har ni en befintlig förlovningsring som ni vill ha er vigselring anpassad till så tar vi även fram förslag på detta. När vi skissar upp då så tar vi även med er befintliga förlovningsring i skisserna, så att ni ser ringarna tillsammans i skissförslagen. Bor ni inte i Stockholm eller dess närhet och söker vigselringar i guld och inte har möjlighet att besöka vår ateljé då kan vi även erbjuda er onlinemöte där vi skissar upp förslag på unika vigselringar i guld.

vigselring guld

Varmt välkomna att boka ett möte

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *