Exklusiva diamantringar

Exklusiva diamantringar

Att designa och tillverka exklusiva diamantringar ställer höga krav på formkänsla och yrkeskunskap. I över 40 år har jag arbetat som guldsmed och sedan drygt 15 år har jag och min dotter använt oss av kraftfulla ritprogram för att ge dig som kund fotorealistiska skisser på diamantringar och andra exklusiva smycken. Bilden nedan visar mig vid smidesstädet och sen en bild på när jag hårdlöder en diamantring under tillverkning. Längs ner i bildsviten så visas en cadskiss på ett skissförslag jag gjorde åt en kund som var ute efter en exklusiv diamantring.

exklusiva diamantringar

Exklusiv diamantring

För att en diamantring skall uppfattas som exklusiv krävs att den inte är massproducerad, utan tillverkad i ett exemplar för kunden. Det ställer också krav på att föremålet är i guld eller platina. Även hög kvalité på diamanterna och att ringen har en god formgivning. Bilden nedan är en cad-skiss på en haloring där diamanterna sitter runt hela ringskenan.
exklusiva diamantringar platina

Fler skissförslag på exklusiva diamantringar

Bilden nedan är ett förslag som vi skissat upp åt en kund och som vi sedan tillverkade i vår ateljé.
exklusiv diamantring

Skissförslaget på den exklusiva diamantringen är nu färdig

Klicka på länken och se filmen hur diamantringen ser ut färdig. Fler skisser på denna diamantring finns också på följande sida: diamantringen Quadro.

Diamantringen i vitguld har vi filmat och den är sen levererad till kund. Vi tillverkar aldrig 2 st likadana ringar när det är fråga om unikat som denna. En exklusiv diamantring som bäraren kommer ha glädje av under många många år och som kanske går vidare till nästa generation.

Varmt välkomna att boka en tid om ni önskar få en unik diamantring eller exklusiva vigselringar designade.

Ett besök tar ca 2 timmar och för de 2 – 5 skisser som vi normalt ritar upp tar vi 1.500,- – ett belopp som sedan räknas av vid köp.

För tidsbokning, ring 070-7762600 eller maila anders@fors.org

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.