Exklusiva smycken Stockholm

Exklusiva smycken Stockholm

Exklusiva smycken Stockholm är vårt signum.

Att designa exklusiva smycken som är stycktillverkade kan vi hjälpa er med. Vi skissar fram fotorealistiska förslag av smycket, en metod som bidrar till att ni får ett exklusivt unikt smycke, just utformat och designat åt er.

Bilden är en cad-skiss på en rad av exklusiva förslag vi skissat upp.

exklusiva smycken stockholm

Exklusiva örhängen med diamanter

I begreppet exklusivt ligger också att smycket skall vara utformat med finess. Dessa örhängen nedan är gjorda så att man till vardags kan välja att ha bara diamanten och sen växla med att ha den yttre ringen med fadeninfattade briljantslipade diamanter när så önskas. Även dessa örhängen är ett en cad-skiss, så att kunden kan få en fotorealistisk bild innan beställning.

exklusiva smycken stockholm diamantörhänge

Exklusivt diamantarmband

Tiden då breda armband var högsta mode kanske inte kommer tillbaka, men unika exklusiva armband som detta är aldrig fel. Ett armband i 18 k rött guld med fadeninfattade briljantslipade diamanter.

exklusiva armband stockholm

Exklusiva smycken vigselringar – förlovningsringar

Haloringar är en modell som är populär som vigselring eller förlovningsring. Då uppstår ofta problem om man vill kombinera denna ring med en intilliggande ring.

När vi skissar fram förslag av exklusiva smycken så tar vi fram lösningar på det mesta. I nedanstående skissförslag så har vi gjort alliansringen svängd så att den elegant följer haloringen och att diamanterna i alliansringen inte döljs av haloringens fattning.
exklusiva vitgulds smycken stockholm

Att visualisera och tillverka exklusiva smycken är vår specialité. Vi har en lång tradition av guldsmeder i släkten sedan 1806. Att skapa exklusiva smycken är en process där vi i samråd med kunden stämmer av form, material, färg och när smycket skall användas. Allt för skapa ett lyckat resultat.

 

Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan 9.00 – 21.00. Ett designmöte tar normalt ca 11/2 – 2 timmar och för möte, skisser och offert tar vi 1.500,- ett belopp som räknas av vid ev. beställning.

Varmt välkommen att boka en tid, 08-882936 eller maila anders@fors.org

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *