Helalliansring minskas i storlek

Helalliansring minskas i storlek

Helalliansring i fel storlek, går den förminska? Ja ring och boka tid 070-7762600, så ordnar vi rätt storlek på några dagar. När en hellalliansring minskas storlek krävs dock en närmare titt och väl genomtänkt idé på vilken metod som skall användas. På denna helalliansring så sitter diamanterna infattade i så kallad fadeninfattning på ringskenans sida. Normalt när en ring tillverkas så kan vi göra storleken på 10 dels mm exakt, men när en helalliansring skall ökas eller minskas i storlek då kan vid större storleksförändringar det vara nödvändigt att lägga till alternativt ta bort en diamant (eller annan ädelsten). Det är också viktigt att måttagning sker gärna med en ring som har liknande bredd så att rätt känsla vid test av storleken. Vi har även arbetat fram en alternativ metod att justera storlekar på vigselringar och helalliansringar med.

I vår mycket välutrustade verkstad så har vi tillgång till lasersvets vid komplicerade arbeten och normalt kan vi ändra ringstorlekar på några dagar. Önskar ni få Er alliansring ändrad i storlek eller annan förlovningsring eller vigselring, ring eller skicka ett sms till 070-7762600.

Vi ger omgående offert när vi fått se ringen på plats.

 

Helalliansring förminskas i storlek

Storleksändring alliansring

Vi ändrar självfallet storlekar på alla former av vigselringar och alliansringar. Maila gärna en bild för ett första utlåtande, anders@fors.org

Leveranstid storleksändring alliansringar

Normalt ändrar vi storleken på en alliansring på 1 – 3 dagar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.