Gravyr klackring

Gravyr klackring

Gravyr klackring (handgravyr) ska inte endast betraktas på en bild, den skall kännas. Många klackringar är tunna och det skär en i hjärtat på en Guldsmed när man ser sådana tunna ringar som tyvärr har en väldigt kort livslängd. Hela tanken med en klackring är att den skall bäras ett helt liv och även kunna övertas av nästa generation. Denna klackring är helt massiv och vikten är 10 ggr mer än de lättaste ihåliga klackringar man kan se hos Guldfynd etc.

Klackringen på bilden är av klassiskt snitt och graverad av handgravören Michiko Englund. Vii tar fram alla former av herringar/klackringar och för att visualisera hur ringen ser ut så använder vi oss av cad. När det gäller handgravyr så hänvisar vi alltid direkt till handgravören som tar fram skissförslag utifrån era önskemål. I vår ateljé så utför Arthur handgravyr och han utför skissförslag på gravyr klackring mot en minimiersättning av 500,-. Detta belopp räknas sedan av på gravyrarbetet vid beställning.

Vill man ha en graverad klackring, med en vacker handgravyr som denna, då måste ringen ha tillräcklig godstjocklek. Att få ett monogram eller någon annan fantasifylld handgravyr gjord ger en helt personlig ring, något helt unikt. Kanske har ni någon tatuering eller någon annan symbol som ni vill ha förevigad i ett smycke eller en klackring. Gravyr klackring ger ringen ett personligt uttryck.

 

 

graverad klackring

 

I vår ateljé så utför Arthur handgravyr på klackringar och andra smycken, se exempel på handgravyr som Arthur utfört www.gravyr-ringar.se.

Önskar ni boka ett möte med Arthur för handgravering av klackring eller andra smycken så maila honom på info.formgravyr@gmail.com

Har ni ingen klackring och vill få en massiv klackring formgiven och tillverkad av oss, mail för tidsbokning anders@fors.org alternativt ring 070-7762600

Välkommen att boka ett möte

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

 

En tanke om “Gravyr klackring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *