Herr ringar förlovning

Herr ringar förlovning

När ni bokat besök hos oss så skissar vi upp förslag på herr ringar förlovning. En herring för förlovning kan se ut på en mängd olika sätt. Bilden nedan visar en cad-skiss på en förlovningsring till en man som är ganska bred och i 18 k rött och vitt guld.

skissförslag herring

Vi renderar bilden på herr ringen

Ritningen fotorenderas nu och en fotorealistisk bild framträder på herr ringen. Här ser vi en förlovningsring i matterat 18 k rött guld med högglanspolerade vitguld på förlovningsringens kanter.
herring vitguld och rött guld

Herring med diamanter

Samma modell av förlovningsring kompletterar vi med fadeninfattade briljanter på ringens sida. Det går att komplettera med dessa i efterhand och det finns också möjlighet att välja svarta diamanter.

herring förlovning med diamanter

Närbild av färdig förlovningsring

Här ser ni den färdiga herringen, helt handgjord i 18 k rött och vitt guld. Om ni är observanta så ser ni att kunden valde att ha mittendelen i vitguld och sidorna i rött guld.

 

herr-ring-förlovning

Bred herring i guld

Ett exempel till på en bred herring vi tillverkat i rött och vitt guld. Mittenpartier är nedsänkt och högglanspolerat, sidorna sidenmatta.

exklusiv herring

Bred förlovningsring till man

En 2 färgad bred förlovningsring för en man eller kvinna med handgraverad text.

tvåfärgad herr ring

Förlovningsringar par

Här ser ni ett par förlovningsringar där kvinnans ring är lite smalare och mannens lite bredare. Oftast så väljer mannen en bredare ring då hans hand oftast är större. En annan detalj som också påverkar kvinnans val av förlovningsring är att hon oftast skall ha en ring till (vigselringen). Det gäller därför att tänka ett steg till, så att hon inte väljer en för bred förlovningsring.

sidenmatta herringar

Allt går vi igenom vid ett bokat besök. Har ni eget guld som ni vill omarbeta så går det också bra. Är det gammalt guld som ni vill använda till de nya så har ni även möjlighet att vara med när ert gamla guld smälts och bearbetningen börjar till att skapa de nya förlovningsringarna.

Herr ring samt damring för förlovning, där de tillsammans bildar en känsla av tillhörighet. Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan 9.00 – 21.00.

Välkommen att boka ett möte, 08-882936 eller maila anders@fors.org

mvh

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *