Rosettring

Rosettring blå safir

Vi skissar upp ett förslag på en nätt rosettring med diamanter och blå safir. Bilden nedan är en cadskiss, dvs en artificiell bild vi designat fram i vår dator tillsammans med kunden.

 

rosettring blå safir

Tzavorit – alternativ till smaragden

Kunden var egentligen ute efter en rosettring med en smaragd, men vi förklarade att de flesta smaragder på marknaden idag inte är så roliga. Oftast är de oljebehandlade för att dölja naturliga sprickor som smaragder vanligen har. En mycket vacker sten och ett bra alternativ om man önskar en grön ädelsten är Tzavoriten. Här nedan så ser ni rosettringen med just denna ädelsten.

 

rosettring tzavorit finger

 Rosettring med nätt design

Här ser ni rosettringen från ovan, Den är tillverkad i 18 k rött guld och runt Tzavoriten sitter det briljantslipade diamanter och i ringskenan fadeninfattade briljantslipade diamanter som är svagt doserade. En nätt design på en ringen där lite guld syns och fokus läggs på ädelstenarna.

rosettring på handen

Rosettringar

Rosettringen är en klassisk modell som genom alla tider har varit populära. En rosettring kan tillverkas på en mängd olika sätt. Här är rosettringen försedd med klor på stenarna som sitter runt mittstenen, allt för att ge ett smäckert intryck.

 

rosettring i guld med smaragd

Vill ni ha hjälp med att designa vigselring eller annat smycke, kontakta oss så ritar vi upp förslag på ringar till er. Vi tar endast bokade besök och ett sådant designmöte tar normalt ca 2 timmar.

Mvh

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *