Vad kostar det att ändra storlek på ringen?

Vad kostar det att ändra storlek på ringen?

För att kunna ge er ett pris så vill jag att ni först smsar några bilder på ringen som ni önskar storleksändrad till 070-7762600. För att kunna avgöra om det är mycket den skall ändras i storlek så är det bra om ni fotar ringen på fingret så jag ser ungefär hur mycket den skall ändras. Alternativt så mailar ni bilder på ringen eller det smycke ni önskar få hjälp med. Maila då till anders@fors.org.

Skicka ring för storleksändring

Önskar ni sen få er ring eller smycket lagat så sänder jag ner ett vitt kuvert med ett ringmått, se bild nedan. På bilden ser ni att ringmåttet visar storlek 54 i omkrets, vilket motsvarar 17,2 i diameter. Delar man omkretsen med 3,14 så får man diametern.
ringmått

Påse att skicka ert smycke i – lagat och reparerat inom ca 1 vecka med frakt och allt!

I det vita kuvertet så ligger förutom ringmåttet en vadderad brun påse. Denna påse skickar ni sen som rekommenderat brev till den adress som jag skrivit på påsen: Anders Fors, Backebogatan 14 129 40  Hägersten.

Att skicka ett rekommenderat brev tar normalt 2 dagar och sen vill jag ha 1-3 dagar för reparation eller storleksändring. Sen så skickar jag smycket till den adressen ni uppgivit. Jag skickar försändelsen som rekommenderat brev och vi har dessutom en tilläggsförsäkring som täcker högre belopp.

skicka ring för storleksändring

Betalning

Innan jag skickar smycket så smsar jag en bild till det mobilnummer ni uppgivit. Ni swishar sen betalningen till 070-7762600 eller girerar till mitt bankkonto.

Vi lämnar 1 års garanti på utförda storleksändringar av ringar. Vi har mycket välutrustad Guldsmedsverkstad med bla lasersvets. Vi utför storleksändringar i första hand i guld och platina. Här ser ni ett exempel på en enstensring som ändras i storlek.

Har ni ytterligare frågor så ring 070-7762600 eller maila anders@fors.org

Bor ni i närheten av Stockholm och istället önskar besöka vår ateljé så går det bra. Vi tar emot bokade besök måndag – torsdag 8.00 – 21.00

Anders Fors Guldateljé

Etabl. 1977

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.