Enstensring 0.50 ct

Enstensring 0.50 ct briljantslipad diamant i 18 k guld

Enstensring i 18 k med briljantslipad diamant 0.50 ct. Bilden nedan är en cad-skiss och vid bokat besök så tar vi fram olika förslag utifrån era önskemål och budget. Önskar ni designa er egen enstensring / vigselring så är det våran specialité. Vi är 3 guldsmeder i vår verkstad i Stockholm och vi har som målsättning att ha en genomgående hög kvalité på våra smycken.

enstensring 18 k rött guld

 Enstensring 0.50 ct

Här är ett foto av samma modell av enstensring i 18 k vitguld med centersten på 0.50 ct men med 10 st sidodiamanter á 0.04 ct. På denna bild så ser ni den snygga fattningsarbetet Juvelfattarmästaren Magnus Svärd har utfört på denna ring.

0.50 ct enstensring

Enstensring i vitguld med stenar i skenan

Det går börja med denna ring som enstensring och komplettera i efterhand med sidostenarna om man så önskar. Denna enstensring har vi designat med 4 st klor i fattningen. Diamanterna på sidorna är infattat i vad som kallas för 4 körns fadeninfattning.

enstensring 0.50 ct

Enstensring med diamant

Det är viktigt att designen på enstensringen möjliggör att kombinera med en ring bredvid. Denna ring har vi formgivit så att den ligger snyggt tillsammans med en alliansring, utan att det blir en glipa emellan.

enstensring med diamant

Välkommen att boka ett möte för att få en helt personligt utformad enstensring. Ett besök tar ca 2 timmar och då skissar vi upp fotorealistiska förslag åt er. Vi tar emot bokade besök måndag – söndag 9.00 – 21.00. Leveranstiden på styckgjorda designade vigselringar och enstensringar är 4 – 6 veckor.

Mvh

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

 

Se fler exempel på enstensringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *