Guldogram

Guldogram – annorlunda sätt att fria

999,9/1000 rent guld eller som vi oftast säger 24 k. Dessa granulat lägger vi i önskad form och överlämnas vid frieri till din älskade. Maila en bild med en text, hjärta eller annan symbol och vi fäster dessa på ett pappersark. Dessa guldbitar fungerar då också att använda till de ringar som ni sedan beställer. Guldogram gör vi i ordning i pris från 6.000,- och uppåt beroende på storlek och antal ord etc.

Sen är det bara att boka ett möte hos oss och kostnaden för Guldogramet och det guld ni lämnar till oss räknas sedan av på ringarna ni vill ha tillverkade.

guldogram

Marry me – frieri med guldkant!

Guld granulat är oregelbundna och ger onekligen ditt frieri en lyxig känsla. Att få se det helt rena guldet där dina innersta känslor formade till ord sedan blir era förlovningsringar eller vigselringar, det är magiskt.

 

Marry me

Störst av allt är Kärleken!

Kärlek, Love, Ljubav, любовь, Amor, Hubb har samma starka innebörd för människor över hela jorden. Att överraska med en kärlekstext eller symbol och använda när du vill dela ditt liv med en annan, det är stort!

Önskar ni beställa ett Guldogram med er egen text så maila den till anders@fors.org så ger jag en offert. Vi kan också sända Guldogramet över hela landet som rekommenderat brev (försäkrat).

loveletters

Guldsmedsverkstad Stockholm – skapa egna ringar

Vill ni sedan skapa unika handgjorda ringar så är ni varmt välkomna att boka in ett möte till vår ateljé. Jag har över 40 års erfarenhet som Guldsmed och formgivning. Sedan början av 2000-talet så använder vi oss av cad för att ta fram fotorealistiska förslag på vigselringar. Det ger er en unik möjlighet att vara med och designa era egna unika ringar. Vid ett besök så skissas flera olika förslag upp på era ringar. I slutet på besöket så printar vi ut skissförslagen. Skisserna och offerter på ringarna får ni ta med er hem och fundera över. För design av ringar och mötet så tar vi 1.500,- , ett belopp som sedan räknas av vid köp.

Många idag talar om att erbjuda kunden egendesignade vigselringar, det mesta av dessa web-butiker är endast säljare och har ingen som helst kunskap om hantverket. När ni bokar möte med mig så är det med mig som Guldsmed och formgivare, inte en säljare som lovar ”guld och gröna skogar” till lägsta pris och högsta kvalité, något som i praktiken inte är möjligt.

Ta gärna tid på er och läs mer under designa egna vigselringar, så kommer ni få en inblick till hur vi tar fram förslag på unika ringar.

För er som köpt ett Guldogram så ingår designmöte och skisser.

Att se vår guldsmedsverkstad belägen med ljuvlig vy över Mälaren är en fin upplevelse där en stor del av verktygen är från så tidigt som 1930 talet efter min far, Guldsmed Haldor Fors.guldsmedsverkstad stockholm

Varmt välkomna att boka ett möte!

Vi tar emot bokade besök alla dagar 9.00 – 21.00, skicka ett mail med förslag på tid till anders@fors.org eller skicka ett sms 070-7762600

Guldsmed Anders Fors

Etabl. 1977

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *