Ring diamant

Ring diamant

Vi har här designat ring diamant av halostil med mindre diamanter runt om. Den är i 18 k vitguld och med en briljantslipad diamant som centersten som väger 1.0 ct. Vi tillverkar även denna modell i platina.

ring diamanter

Ring diamant i rött guld

Här är samma modell men i 18 k rött guld. En ring med en större diamant och mindre diamanter runt om.

ring-diamant

Ring diamant sedd uppifrån

Här har vi samma modell som vi designat och kompletterat med briljantslipade diamanter i ringskenan. Ringen är i 18 k rött guld, men går även att få i roséguld.

ring diamant

Ring med diamanter och grön beryll

Vi kan även erbjuda er denna modell med olika storlekar på centerstenen, men även med annan ädelsten än diamant. Här på bilden nedan så ser ni ringen med en grön beryll. Se mer varianter på ädelstenar som vi kan ta fram i lämplig storlek och form.

ring med diamanter och grön beryll

Ring med diamanter

Här ser vi en ytterligare design av en ring med diamanter som vi formgivit. 3 st prinsess slipade diamanter och sen fadeninfattade briljantslipade diamanter i skenan.

ring med diamanter

Alla bilder av ringarna ovan är cad-skisser och ger dig som kund en helt fotorealistisk bild av ringen innan vi sen startar tillverkningen av den. Vi har som målsättning att alltid eftersträva hög kvalité där vi inte snålar på ädelmetall och vi ser även till att Guldsmedsarbete med finishering är av hög kvalité. Diamantkvalité vi har som standard är Tw, vs, god slipning / mycket god slipning. För infattningen av ädelstenar och diamanter så använder vi oss av Sveriges enda Juvelfattare med Mästarbrev, Magnus Svärd som slår i sin skarpstämpel MS.

 

Vi tar emot bokade besök alla dagar 9.00 – 21.00. Under mötet så skissar vi upp förslag utifrån era önskemål och budget. Har ni en befintlig förlovningsring så skissar vi även upp den tillsammans med vigselring så ni får en helhetsbild av diamantringarna. I de arbeten som jag gör slår jag i min designstämpel AF samt min ansvarsstämpel AHF.

Läs mer om tidsbokning på följande sida.

Varmt välkommen att boka ett möte

Anders Fors

Guldsmed

Etabl. 1977

 

2 tankar om “Ring diamant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *